Universal Motor
Webshop
Köszöntjük áruházunkban,
kedves Vendég!

Kosár
Kosár:
0 db termék
Termékkereső

Keresés névre, cikkszámra


Csak az akciós termékeket listázza

 


 

Neonparádé Fényreklám már több mint húsz éve gyárt különféle fényreklám  berendezéseket, és minden hivalkodás nélkül elmondhatjuk, hogy ezek  országszerte hibátlanul működnek a megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

A cég egyik kiemelt profilja a 
fényreklám készítés területén a neonreklámok gyártása. Cégünk sokféle neonberendezést gyárt, többek között szabadon sugárzó, illetve dobozbetűs kivitelben, de az alakra formázott
világítódobozokba is neoncső kerül.

Neonparádé Fényreklám saját szakemberrel, saját műhelyében állítja elő a neonberendezéseket, amelyekhez saját beszerzésű alkatrészeket használ. Cégünk ezeket az alkatrészeket forgalmazza is.

Neonparádé Fényreklám másik fontos  fényreklám berendezési területe a világítódoboz gyártás. Cégünk széles méretskálán készít egy, és két oldalas, szögletes, íves, vagy alakra formázott kivitelű világítódobozokat, valamint feszített fóliás rendszerű világítódobozokat, amelyeknek speciális átvilágítható fólia grafikáit saját dekorációs stúdiónkban készítjük el, ahol a megrendelőink igényeinek megfelelően azt meg is tervezzük.

Technika  fejlesztéseink során már színes, fotó alapú nyomtatásra is lehetőség van, amellyel megrendelőinknek szinte korlátlan lehetőségei vannak a fényreklám megjelenés területén.

Neonparádé Fényreklám belsőtéri információs rendszerekhez, vagy beltéri reklámtáblaként is használható élvilágító berendezéseket is gyárt LED-es, vagy fénycsöves fényforrással, gravírozott plexivel, és fólia betéttel.

Neonparádé Fényreklám az elmúlt években a magán megrendelők részére is sok neongrafikát gyártott, amelyek egyszerű beltéri kivitelben, víztiszta plexire, vagy kemény hab műanyagra szerelve készültek otthoni használatra megrendelőink egyedi elképzelései szerint. Ezek a termékeink ajándéknak sem utolsók.

Neonparádé Fényreklámnál a berendezések hordozó felületei, konzoljai, valamint a tetőreklámok tartó szerkezeti is saját gyártásúak, amelyek jól felszerelt lakatos műhelyünkben készülnek.

Neonparádé Fényreklámnál készülő neonreklámok egy részét cégünk grafikusai tervezik, illetve a megrendelőink elképzeléseit valósítjuk meg, céges vagy magán megrendelések alapján.

Neonparádé Fényreklám a megrendelő kérésére az általa készített berendezések felszerelését is elvégzi, valamint azok szervizelését ellátja a későbbiekben.

Neonparádé Fényreklám műhelyében lehetőség van a meghibásodott berendezések javítására is.    

Jazz neon reklám
Jazz neon reklám
Eladási ár:
73000 Ft